Produktnyheter

Böjbart varningsljus för montering på välvda ytor

Ledson Nexus revolutionerar marknaden genom att vara det första böjbara varningsljuset. Denna innovativa produkt är framtagen för att ge en ökad synlighet och därmed säkerhet då den kan monteras på platser du tidigare inte kunnat montera varningsljus.

Med sin böjbara design, på upp till 30 grader, kan varningsljuset monteras på så väl plana som välvda ytor, som på exempelvis stötdämpare. Detta gör Nexus att skapar möjligheter till placering av varningsljus på ställen som tidigare inte funnits. Materialvalet av silikon erbjuder en hållbar lösning då det ger ett effektivare skydd mot stenskott och stötar jämfört med traditionella varningsljus.

Nexus är ett e-godkänt varningsljus med 19 olika blixtmönster för att kunna matcha alla behov. Varningsljusen är synkroniseringsbara med varandra vilket ger inte bara ett snyggt och professionellt utseende till fordonet, det ökar även synligheten gentemot alla i närområdet.

Fördelarna är många med detta unika varningsljus, där enkelheten i montering och inkoppling är en av dem. För montering på välvda ytor används förmonterad 3M tejp som sitter på produktens baksida och för plana ytor kan medföljande ram användas för skruvmontering. Även kabellängden på 2,5 meter är framtagen för att underlätta inkopplingen.

 

 

Källa: Diodhuset