Produktnyheter

Nyhet från Hydroscand – Energibesparande oljehållarkit

Hydroscands oljehållarkit är ett smidigt och praktiskt kit som ger en energibesparing på upp till ca 75 %. Oljehållarkitet är enkelt att ta med sig och använda vid byte av alla olika typer slangar, och är smidigt att kopplas till små som stora kompressorer och anläggningar.

Förutom att Hydroscands oljehållarkit ger en hög energibesparing har den en vakuumnivå som är reglerbar upp till -50 kPa, och effektiva flerstegsejektorer som säkerställer att vätskenivå hålls kvar i systemet. Dessutom har oljehållarkit bra tillbehör som är anpassat och kan bytas ut för att klara olika storlekar på vätskebehållare.

– Hydroscands oljehållarkit är den optimala produkten för Hydroscands kunder som snabbt och effektivt vill byta en slang utan att få en massa spill på verkstadsgolvet eller i naturen. Den är liten, behändig och med en kapacitet som klarar att hålla kvar vätska även när större slangar behöver bytas ut. Hydroscands oljehållarkit är helt klart en kostnadseffektiv produkt som våra kunder kommer att uppskatta nyttan och värdet av, säger Bosse Flack, försäljningsansvarig pneumatik Hydroscand.

Källa: Hydroscand