Produktnyheter

Landsort minipuck – nu med klar lins

Nu breddar HBA Landsortfamiljen till att inkludera en minipuck med klar lins.

Nu breddar HBA Landsortfamiljen till att inkludera en minipuck med klar lins.

Landsort minipuck med orange lins har blivit ett populärt inslag hos landets tillverkare och påbyggare. I modellfamiljen Landsort finns sedan tidigare en varningsljusrampserie, ett hörnblixtljus, en miniramp och en minipuck.

Minipucken är ett av marknadens minsta godkända runtomlysande varningsljus. Tack vare sin transparenta lins är den nya minipucken diskret och smälter in i omgivningen. Varningsljuset är väldigt kompakt vilket gör den lättplacerad och lämplig för montering i trånga utrymmen. Den är även slagtålig och har en väderbeständig aluminiumbas.

Minipucken har högkvalitativa dioder vilket ger både lång livslängd och ett kraftfullt ljus som syns. Varningsljuset har tolv olika ljusmönster att välja mellan varav ett är E-godkänt enligt ECE R65 klass 1/TA1. Minipucken har antingen roterande eller blixtrande ljusmönster samt 30 cm kabel med öppen ände.

Som tillbehör finns ett planfäste, anpassat för montering i fordonets fix-points. Fästet är tillverkat i 3mm aluminium, vilket gör det både lätt och stabilt.

Källa: HBA Fordonsteknik AB