Nyhet

Toyota lägger beslag på Scandinavium


Kvällen den 9 oktober 2011 äger Sveriges i särklass hittills största evenemang för bilägare rum. Det är Toyota Center Göteborg som tar över Scandinavium för en kväll, för att bjuda alla Toyotaägare i Göteborgsområdet på en galakväll i musikens och humorns tecken.
– Vi vill göra något extra för alla våra lojala kunder, utan att det ska behöva förknippas med försäljning. Och vi vill också dela med oss av vår framtidstro, säger Tommy Witedal som är vd för Toyota Center Göteborg. Det här är inte något säljjippo utan en galakväll. Jag och alla mina 130 medarbetare är förstås på plats.
Värd för kvällen är Göteborgsprofilen Lasse Kronér, som bland sina gästande artister räknar Claes Malmberg, Sanna Nielsen, Charlotte Perrelli, Uno Svenningsson och det brittiska femmannabandet 54321. Dessutom medverkar Göteborg Gospel, som med sina flera hundra sångare är stadens största gospelkör.
– Det är fantastiskt roligt att få möjlighet att arrangera vad vi tror är Sveriges största kundträff här i Göteborg. Vi har plats för 9 500 inbjudna gäster och hoppas verkligen att platserna ska räcka. Jag tror att det kommer att bli en fantastisk kväll, säger Tommy Witedal.