Nyhet

DuPont Refinish – lackleverantör till Toyota


Toyota Motor Europe (TME) har godkänt DuPont Refinish som sin föredragna lackleverantör och samarbetet träder i kraft omedelbart. DuPont Refinish kommer att förse TME med sina högproduktiva lackprodukter samt utbildning och teknisk support.
TME kräver högsta tänkbara professionella kompetens, produkter och standarder i toppklass när det gäller deras fordonslackering. Samtliga produkter och tjänster från DuPont Refinish som omfattas av avtalet uppfyller Toyotas stränga kvalitetskrav, efter krävande tester.
Michael Maier som är varumärkeschef hos DuPont Refinish EMEA säger: ”vi är mycket glada över vårt nya avtal med Toyota Motor Europe. Vi kommer att tillhandahålla de högproduktiva lacksystem och de dynamiska tjänster som vi är kända för. Genom vårt nära samarbete kan vi nu se fram emot att hjälpa TME att bygga vidare på sina starka sidor – den toppmoderna tekniken, de högklassiga produkterna och den utmärkta kundservicen”.