Produktnyheter

Ny smart stödbanke i två versioner

Ännu snabbare att montera med klämfästen eller friktionsfästen. Stödbanken skyddar ramen när virket lossas, och är ännu snabbare och enklare att montera. Utskurna spår och tandning gör det enkelt att justera efter rambredder. Ingen svetsning eller borrning behövs. Ett antal hål och fästpunkter finns för montering av tillbehör som krokar, band, m.m. Den raka stödbanken monteras främst på bilar när t.ex. tankar, skärmar, m.m. begränsar utrymmet. Stödbanken med vinklade ytterändar monteras där det finns mer utrymme. Fördelen är att truckens grip får mer plats vid lossning. Banken är förberedd för skjutbordsfästen. Banken väger endast 35 kg, har slitstål på översidan, och kan levereras färdiglackerad och klar för montering.

Mer information på www.exte.se