Kraftuttag med parallell laddhybridsteknik

Kraftuttag med parallell laddhybridsteknik

Joab lanserar nu, efter ett gediget utvecklingssamarbete, Joab E-Power – framtidens kraftuttag med parallell laddhybridsteknik.

Det är en flexibel lösning för olika typer av påbyggnationer och chassimärken, där påbyggnaden kan köras enbart på ren eldrift. Det innebär att den totala bränslebesparingen kan bli uppemot 25%. Vid stationära jobb kan man arbeta helt emissionsfritt med förlängd räckvidd genom extern strömkälla.

Med möjlighet till utökad skiftkörning genom tystare hantering och minskad bränsleförbrukning, kan investeringen återbetalas på kort tid. Till att börja med erbjuds Joab E-Power för kranväxlare, liftdumper och sopbilsaggregat.

Just nu reser man land och rike runt för att visa upp Joab E-Power. För mer information om produkten och kommande visningar, kontakta Magnus Lemén, mail: magnus.lemen@joab.se, tel.nr: 031-705 06 44.

Joab

Läs också

Tysta nattleveranser

Tysta nattleveranser

Nu inleds ett EU-initierat försök med tysta nattleveranser till sex av McDonald’s restauranger i Stockholms innerstad.

Aktuellt

Lönsam satsning på solceller

Lönsam satsning på solceller

Hurtigs Bil i Kungälv har satsat på solceller på bilhallens tak. En toppeninvestering menar vd, Christopher Hurtig.

ANNONS ▼
Exporten av lastbilar ökar

Exporten av lastbilar ökar

De tunga fordonen på Klaraviks auktionsplattform blir allt vanligare och även på riksnivå ökar exporterna.

Ny minigrävare från Caterpillar

Ny minigrävare från Caterpillar

Caterpillar lanserar nu nya generationens minigrävare fullmatade med nya funktioner, till exempel spakstyrning, farthållare, LCD-display, bluetooth-start och tiltbar hytt.

Freja rustar för framtiden

Freja rustar för framtiden

Under 2018 gjorde transport- och logistikföretagen Freja en stor investering och flyttade kontor och lager till Jönköping.

Förslag om ny lastbilspremie

Förslag om ny lastbilspremie

För att ställa om fordonsflottan av tunga fossildrivna fordon föreslår Trafikanalys att en ny miljölastbilspremie införs 2020.

Fler artiklar