Produktnyheter

Ny glidhammarsats med dubbelfunktion

Industriverktyg IDG-Tools AB lanserar en ny unik glidhammarsats med både slag och dragfunktion. Detta är något helt nytt på marknaden. Tidigare har det funnits drag eller slaghammare att välja på vid riktningsjobb eller vid arbete med olika former av avdragare. Denna sats kan användas vid alla typer av plåtskador, riktningsarbeten, borttagning av lager, bromstrummor, fälgar som fastnat mm. Slagvikten väger 2,5 kilo och genom att slag/dragstången har gänga i bägge ändarna möjliggörs den unika dubbelfunktionen.

Flera olika avdragare för invändig och utvändig användning vid ryckdemontering av glid, rullager, kullager etc. finns för komplettering.

Innehåll i grundsatsen: 3 slaghuvud i olika dimensioner samt 4 krokar för dragning/riktning, 1 universalplatta för hjul, bromsskivor etc. 1 kontramutter, 1 adapter som möjliggör egna applikationer. Slag/dragstång med hammardel och låsmuttrar.

Industriverktyg IDG-Tools AB