Produktnyheter

Slitstark och bekväm skyddssko

Griffin är Solid Gears största skyddssko-satsning på flera år. En mångfacetterad skyddssko tillverkad med den senaste tekniken som möjliggör en kombination av extrem slitstyrka och högsta komfort.

Den nya TPU-sulan från Vibram är framtagen för att ge bästa grepp på snö och is, även i väldigt låga temperaturer.  Tech-lädret är tillverkat i kombination med Cordura ripstop som impregneras och behandlas för att bli vattenavvisande med hög andningsfunktion. Den nya tåhättan i glasfiber är lättare och säkrare än traditionella tåhättor vilket möjliggör en sportigare design med mer utrymme för foten. Det mjuka spiktrampet i komposit är lättare och tunnare samtidigt som det överstiger ställda EU-normen för spiktramp. Kvalitet i varje detalj, ny innovativ teknik och en tidlös design är grunden för marknadens nya skyddssko Griffin.

Passar i vår, i sommar eller till hösten. Inomhus på industrin, i lastbilen eller utomhus på bygget.

Tradeport AB