Produktnyheter

Kvalitetsmejslar till hydraulhammare

 Matek AB utökar sortimentet av kvalitetsmejslar till hydraulhammare genom sin engelska tillverkare P&V.  Man kan nu tillverka och leverera mejslar till ännu fler förekommande hydraulhammare på marknaden. P&V tillverkar även kundanpassade mejslar enligt kundens eget önskemål. Att de tillverkar mejslar till många hammartillverkare borgar för mycket hög kvalité och hållfasthet.

Mateks mejslar är tillverkade av en speciellt utvald stålkvalitet som utvecklats genom ett rigoröst program för forskning och utveckling. Mejslarna värmebehandlas i P&V:s moderna anläggning för att skapa maximal hårdhet, slaghållfasthet och hållbarhet. Detta för lång hållbarhet och högsta motståndskraft mot slitage vid krävande rivningsarbete, skutknackning i berg och gruvor, demolering av betong, tegel samt för vägarbeten, tjälknackning, asfaltbrytning mm.

P & V mejslar tillverkas och bearbetas i en modern fabrik, som utnyttjar de allra senaste maskinerna och den senaste tekniken, för att säkerställa att de färdiga mejslarna uppfyller de högt ställda krav på kvalitet som förväntas av våra kunder över hela världen.

Några fördelar med Matek AB:s kvalitétsmejslar:

  • Bredaste sortimentet i världen med högsta kvalitet på mejslar
  • Specialutformad slagyta som skonar slagkolven och förbättrar slagkraften
  • Pågående forskning och utveckling för att säkerställa bästa stål och verktygsteknik
  • Omfattande kontroll och uppföljning
  • Ständig kontakt med hammartillverkare för optimal feedback
  • Mejslarna är lackerade för att motstå rostangrepp
  • Flexibel tillverkning tillåter produktion av mejslar enligt kundens eget önskemål
  • Alla produktions- och behandlingsprocesser genomförs i samma fabrik vilket ger total kvalitetskontroll

Matek AB