Produktnyheter

Ny trådlös adapter – Ross-Tech Hex-Net

Just nu kommer det mycket spännande nyheter från Ross-Tech i USA som bland annat skapat det världsberömda diagnosverktyget Ross-Tech VCDS® med hundratusentals användare över hela världen. Hex-Net är en ny trådlös adapter som under december 2016 lanseras av Svenska VCDS.

Framtiden inom diagnosverktyg
Den trådlösa adaptern Hex-Net kommer i två versioner – Professional och Enthusiast. Båda versioner har samma funktioner och är väsentligt snabbare än sina föregångare. Enthusiast är begränsad till 10 VIN-nummer, vilket återspeglas i ett mer attraktivt pris för privatpersoner.

Ross-Tech VCDS-Mobile® – obegränsad rörelsefrihet
Användaren som enkelt vill kunna ansluta till bilen från en smart enhet startar VCDS-Mobile som är inbyggt i Hex-Net-adaptern. VCDS-Mobile startas i en webbläsare och kommunikationen sker över WiFi. Fantastiskt smidigt för användaren som t. ex. är på resande fot.

Tillgänglig från januari 2017
Svenska VCDS tar nu emot förhandsbokning, med leverans under januari 2017.
Pris från 7495 SEK exkl. moms.

VCDS är ett diagnosverktyg för VAG utvecklat av Ross-Tech i USA. VCDS utnämndes till bäst i test av det tyska testinstitutet Dekra och hundratusentals användare över hela världen talar sitt tydliga språk. Svenska VCDS® grundades 2005 och är ett väletablerat företag med tusentals nöjda kunder.
För mer information
Kontakta Peter Backman, Svenska VCDS
0300-40 99 20

Svenska VCDS