Kortnyheter

Förvandla bilen till en reklamskylt

En hantverkare är ofta på språng och lägger mycket tid på att köra mellan olika jobb. Det kan därför vara svårt att hitta tid till att utveckla sin marknadsföringsstrategi för att kunna nå ut till nya kunder och öka sin omsättning. Därför har Sortimo utvecklat mySortimo Graphics, en tjänst som erbjuder servicebilsägare möjligheten att själva designa sin fordonsdekor och förvandla sitt företagsfordon till den perfekta reklamskylten.

När hög konkurrens råder inom en marknad är det viktigt att tänka på hur man kan differentiera sig från sina konkurrenter, och byggbranschen är inget undantag. En lösning är att förbättra sin marknadsföring, men för många hantverkare är det lättare sagt än gjort då tiden ofta rinner iväg.

Enkelt och snabbt

Sortimo – Europas ledande leverantör av servicebilsinredning – har därför utvecklat mySortimo Graphics, det snabbaste sättet att skapa en individuell fordonsdekor. Detta för att göra det enklare för sina kunder – oavsett vilken grafisk kunskap man har sedan tidigare. Med hjälp av tilltalande och tydliga fordonsdekaler kan man enkelt förvandla sitt företagsfordon till sitt bästa marknadsföringsverktyg och alltid vara redo att nå potentiella kunder, även när man är ute och kör.

Skräddarsydd dekor

Hos Sortimo vill man hjälpa sina kunder att få precis det de önskar, utan att de behöver lägga ner en massa tid och med mySortimo Graphics gör man det nu enklare än någonsin att konstruera en skräddarsydd fordonsdekor.

– Välj mellan en snabb och enkel design, där fordonsdekoren tillverkas självständigt baserat på den information du bistår med, eller det individuella och kreativa systemet. Här tillverkar du din högst personliga dekor, med hjälp av professionella designmallar. Allt för att du ska få en servicebil som ser ut precis som du önskar berättar Johan Ernst, Country Manager på Sortimo Sverige.

Öka exponeringen av ditt varumärke 

Målsättningen bakom en marknadsföringsstrategi handlar främst om att få så många uppdrag som möjligt, något som uppnås bäst genom att skapa ett gott rykte inom branschen. Men tills man har åstadkommit detta kan det vara svårt att nå ut till potentiella uppdragsgivare. Därför kan fordonsdekaler vara ett steg i rätt riktning för att få ytterligare exponering i en konkurrenspräglad bransch.

Professionella designmallar

Med mySortimo Graphics väljer du hur du vill att ditt fordon ska se ut med hjälp av professionella designmallar, som guidar dig hela vägen. Du kan enbart välja att designa de ytor som är lämpliga för just din bil, vilket garanterar att dekalplaceringen inte blir fel. Dessutom har du som kund total priskontroll under hela processen så att du slipper oanade kostnader.

– Med fordonsdekaler gjorda med mySortimo Graphics kan du nå ut till fler personer. Du får ett resultat du kan vara stolt över och du kan exponera ditt varumärke, ditt namn och ditt företag precis som du önskar, utan tidigare erfarenhet av grafisk design. Du får en bil som är personlig och som ger dig fler möjligheter att öka din omsättning, på ett snabbt och enkelt sätt, avslutar Johan Ernst.