Timbersports European Trophy ställs in

Timbersports European Trophy ställs in

Stihl Timbersports ställer in årets European Trophy och individuella VM. Detta på grund av den ökade smittspridningen av Covid-19. Planerna var att arrangera tävlingarna i tyska München.

European Trophy var planerat till söndagen den 8 november och Bavaria Film Studios i tyska München. Det var där som den framgångsrika tävlingen Four Nations Cup arrangerades tidigare i år, under anpassade former och utan publik. European Trophy var tänkt att fungera som kvalificeringstävling för nästa års World Trophy. Information om nya kvalifikationsdetaljer kommer längre fram.

Det individuella världsmästerskapet var planerat att ersätta det VM som ursprungligen skulle ägt rum i Partille Arena utanför Göteborg. Planen var att i stället arrangera individuella världs-mästerskapet söndagen den 29 november och då på samma plats som European Trophy i München.

Läs också

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar