Kortnyheter

Nevo Maskin i Luleå återförsäljare av entreprenadmaskiner

Johan Forsberg, verkstadschef och Christoffer Sundström, marknadsansvarig på Nevo Maskin AB framför de nya minigrävarna från Airman. Foto: Daniel Holmgren

Nevo gör en satsning på maskinförsäljning av Airman minigrävare och Hidromek entreprenadmaskiner.

Nevo Maskin AB i Gammelstad, Luleå, har över 30 års erfarenhet av entreprenadmaskiner. Idag gör man maskinservice och säljer reservdelar till entreprenadmaskiner samt har specialiserat sig på renovering och nytillverkning av hydraulcylindrar. Nu kompletteras detta med att företaget även bli återförsäljare av Airman minigrävare och Hidromek entreprenadmaskiner.

”Det har varit många förfrågningar genom åren om och när Nevo ska börja med maskinförsäljning, så det är jätteroligt att vi nu kan erbjuda nya entreprenadmaskiner, utöver service och reservdelar till våra kunder”, säger Niklas Niemelä, VD på Nevo Maskin AB.

Styrkan och kvaliteten hos Hidromek och Airman var något av de tyngsta argumenten som gjorde att Nevo Maskin aldrig tvekade när möjligheten att bli återförsäljare dök upp.

”Airman minigrävare håller en mycket hög kvalitet och är ett premiummärke på marknaden som vi vill arbeta med. De tillverkas i Japan på samma fabrik som tillverkar Hitachis maskiner.  Hydrauliken är från Hitachi och motorer från Yanmar, utöver det har maskinerna en mycket skön hyttkomfort. Hidromek med sin prisbelönta design är en mycket stark maskin med följsam hydraulik som går väldigt bränslesnålt med sina STEG 5 motorer” säger Niklas Niemelä.

 

 

 

Källa: Nevo Maskin