Kortnyheter

Nevo Maskin – svensk återförsäljare åt FDC

Niklas Niemelä, VD Nevo maskin (t,v), Dave Finch, workshop manager/owner (t.h) sluter avtal. Foto: Nevo maskin Ab

Slutväxlar, svängmotorer och reservdelar är inget nytt för Nevo som nu även blir svenska återförsäljare åt FDC.

Nevo har över 30 års erfarenhet av entreprenadmaskiner och idag utför man maskinservice och säljer grävmaskiner och reservdelar till entreprenadmaskiner samt har specialiserat sig på renovering och nytillverkning av hydraulcylindrar.
Nu adderar Nevo även service och försäljning av kompletta slutväxlar och svängmotorer samt reservdelar till sin portfölj.

”Vi har länge sett mot Sverige för att förse marknaden med våra produkter och det har med åren vuxit fram ett samarbete med Nevo, det vill vi nu satsa på för att de jobbar med hög kvalitet och har god kunskap om våra produkter, vilket är betryggande” säger Dave Finch, ägare av FDC.

Kvaliteten, garantier och snabba leveranser var det som avgjorde att Nevo inledde samarbetet med FDC som är ett globalt företag med många års erfarenhet och väletablerade OEM produkter på marknaden.

”Det känns jättebra att inleda detta avtal och förse marknaden med kvalitativa produkter som vi kan lämna 2 års garanti på och som vanligtvis är svåra och dyra att få tag på, så det är jätteroligt att vi nu kan erbjuda vår höga kvalitet och service även på slutväxlar och drivmotorer”, säger Niklas Niemelä, VD på Nevo maskin.