Nyhet

Hur väljer man rätt skyddshandske?

Olika arbetsuppgifter kräver olika skyddshandskar. För att veta vilken sorts handske som krävs för att skydda dina händer så har tillverkaren av skydds- och arbetshandskar Soft Touch skapat ett Kunskapscenter på sin hemsida.

Soft Touch AB har utökat sitt kunskapscenter för handskar ännu en gång. En ny serie om ”Hur väljer man” är det senaste tillskottet till kunskapscentret. Denna serie erbjuder koncis och praktisk vägledning om hur man väljer handskar för både allmänna och specifika skyddsbehov.


”Hur väljer man”-serien i kunskapscentret ger värdefulla insikter om exempelvis handskmaterial, handskfunktioner, prestanda- och säkerhetskrav samt branschspecifika överväganden.

Det finns flera guider som täcker olika typer av handskar, såsom: ”Hur man väljer svetshandskar” eller ”Hur man väljer rätt skärskyddshandske”, och många fler.


– Vi är stolta över att utöka vårt kunskapscenter för handskar med ”Hur väljer man”-serien. Med hjälp av dessa enkla steg-för-steg guider hoppas vi kunna ge användare såväl som inköpare och skyddsombud i olika branscher, praktisk information för att fatta välinformerade beslut, säger Michael Cederkvist, VD för Soft Touch AB.

Vårt huvudsakliga mål är ökad handsäkerhet för både individer och organisationer och att i slutändan bidra till säkrare arbetsmiljöer, avslutar han.


Utforska den nya ”Hur väljer man”-serien och få värdefulla insikter i hur man väljer handskar här: https://www.softtouch.se/knowledgecenter.asp

Källa: Soft Touch