Nyhet

Delvator tecknar samarbetsavtal

Delvator tecknar samarbetsavtal med TJ:s Hydraulservice i Gällö. På bild Bengt Höckert, Stefan Jonsson och Tomas Johansson

Stefan Jonsson Maskin AB i Föllinge har under en lång tid varit servicelämnare och samarbetspartner med Delvator AB som är generalagent för Hitachi Entreprenadmaskiner i Sverige.

Från och med 1 oktober så har Stefan Jonsson Maskin och Tomas Johanssons Hydraulservice ingått ett partnerskap för att stärka eftermarknad för kunder i Jämtland/Härjedalen.

Stefan Jonsson har fortsatt sitt säte i Föllinge och Tomas Johansson utgår från Gällö.

– Detta kommer att bli en stark uppsättning för att kunna fortsätta att utveckla Hitachis varumärke och höja servicegraden till våra kunder i regionen, säger Bengt Höckert som är säljare i distriktet och utgår från Delvator i Härnösand.

Totalt har Delvator nu 23 stycken etablerade servicelämnare förutom deras tre egna anläggningar i Eslöv, Arlandastad och Härnösand.


Om Delvator AB

Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner. Omsorgen om maskinägarnas totalekonomi finns uttryckligen inskriven i vår affärsidé. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvatorsålda Hitachi. Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filialer i Härnösand och Stockholm samt ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.