Nu finns möjlighet att hyra tungt av Delvator

Nu finns möjlighet att hyra tungt av Delvator

Generalagenten för Hitachi i Sverige, Delvator AB, breddar verksamheten. För att möta marknadens krav på hyreslösningar av tunga maskiner har bolagsfamiljen utökats med uthyrningsföretaget Delvator Maskinuthyrning AB.

Det är den allt större efterfrågan på hyreslösningar av tunga maskiner som varit avgörande för beslutet att starta en egen uthyrningsverksamhet som komplement till den traditionella maskinförsäljningen.

– Den nordiska marknaden följer den starkt växande hyrestrenden i Europa, där hyreslösningar i flera länder idag dominerar. Beslutet grundades även i att vi sedan några år också anpassar oss till nya redovisningsrekommendationer, säger Lars Åhlander, verksamhetsansvarig för Delvator Maskinuthyrning AB.

Hela produktprogrammet tillgängligt

Alternativet att hyra har lagts till i maskinförsäljningens produktkatalog. På så sätt kan marknaden nu erbjudas ett fullskaligt produktprogram gällande såväl utbud av maskiner som olika investeringslösningar.

– Vi är glada att kunna erbjuda hela Delvators produktprogram för uthyrning, från medellång till längre hyra, säger Åhlander.

 

 

Källa: Delvator

Läs också

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar