Nyhet

Trejon – en del av Salix Group

Till vänster, Anton Hjalmarsson och Carl-Axel Svensson rep. Salix Group. Till höger, Henrik Johansson & Anna Johansson rep. Trejon.

Trejon, en framstående aktör inom lantbruk, skogsbruk och entreprenad, med rötterna djupt förankrade i Vännäsby sedan 1940-talet, har nu blivit en del av Salix Group och dess affärsområde Lantbruk, Skog & Trädgård. Detta förvärv markerar en ny epok för Trejon, som kommer att fortsätta sin tillväxt och utveckling inom en bredare och mer dynamisk organisation.

Henrik Johansson, VD för Trejon, delar sin vision för framtiden:

”Att ansluta oss till Salix Group är en betydande milstolpe för Trejon. Det ger oss möjligheter att expandera och förbättra våra erbjudanden, samtidigt som vi fortsätter att hålla fast vid våra traditioner och värderingar. Vi ser fram emot att arbeta sida vid sida med de övriga bolagen inom Salix Groups affärsområde Lantbruk, Skog & Trädgård, för att ytterligare stärka vår position på marknaden.”

Carl-Axel Svensson, VD för affärsområdet Lantbruk, Skog & Trädgård, välkomnar Trejon:

”Trejons inträde i Salix Group är en spännande utveckling. Deras expertis och produktutbud kompletterar vårt befintliga erbjudande inom lantbruk, skog och trädgård. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda våra kunder en ännu bredare palett av högkvalitativa produkter och tjänster.”

Trejon har alltid varit känt för sitt engagemang för kvalitet, innovation och kundservice. Med över 75 försäljningsställen i Sverige och Europa, har Trejon etablerat sig som en pålitlig partner för sina kunder.

”Vår vision är att fortsätta att vara det naturliga valet för våra partners och anställda. Genom att bli en del av Salix Group, kommer vi att kunna dra nytta av ytterligare resurser och expertis för att fortsätta att leverera produkter och lösningar som möter våra kunders behov och överträffar deras förväntningar,” tillägger Johansson.

Detta förvärv är ett bevis på Salix Groups engagemang för att stärka och utveckla sina affärsområden, och Trejon är stolta över att vara en del av denna resa.

”Tillsammans med Salix Group ser vi fram emot att fortsätta bygga en hållbar framtid och bidra till framgång för våra kunder och samhället i stort,” avslutar Johansson.

Källa: Trejon