Produktnyheter

Ny helgjuten tiltrotator från Steelwrist

Genom att fortsätta förbättra grävmaskiners effektivitet och flexibilitet lanserar Steelwrist en helt ny helgjuten tiltrotator,­ Steelwrist X07. Tiltrotator är gjord för minimaskiner med en vikt runt 5-7 ton utrustade med S45/S50 snabbfäste. Snabbfästet S45 är nästan 50 procent bredare än S40 vilket gör det i praktiken omöjligt att konstruera en tiltrotator för båda dessa fästen utan att tvingas till stora kompromisser. Steelwrist ambition att alltid optimera för användaren har därför lett till att X07 utvecklats.­
X06 kommer i fortsättningen att endast levereras med S40 fäste och X07 blir det naturliga­ valet för minigrävare med S45 fäste. Skillnaden mellan S45 och S50 inskränker sig till skillnaden­ i axeldimension och 20 mm skillnad i bredd vilket enkelt kan hanteras i fästet.

logo
Redaktionen