Kortnyheter

Åkeri & Entreprenad redo för MaskinExpo 2012

Nu har bokningen för deltagande på MaskinExpo 2012 öppnat. Vi på Åkeri & Entreprenad var snabba att pricka in vårt önskemål om monterplats. Det nya mässområdet, som går under namnet Stoxa, har visats upp och vi var många som var där och visualiserade hur det om ungefär åtta månader ska myllra av folk och maskiner på dessa gigantiska ytor. Cirka sex kilometer grusväg har redan anlagts på det 90 hektar stora området och nu ska man anlägga bland annat en ny tillfartsväg, besöksparkeringar, husbilcamping för utställare, godsmottagning, caféer och restauranger med mera, allt utan att ta bort känslan från golfbanan som har björkdungar, vattendammar och broar på området.
– Det här ska bli norra Europas vackraste mässområde, lovade Carina Tegelberg,  marknadschef på MaskinExpo.
STOXA står för Stockholm Outdoor Exhibition Area, och ligger tio minuter från Arlanda Flygplats med Stockholm, Uppsala och Finlandshamnen Norrtälje/Kapellskär inom drygt fem mils radie. Datum för mässan är 24-26 maj 2012.