Nyutvecklad minirigg

Nyutvecklad minirigg

2012-08-03-10.21

Glöm slitet med en handhållen borrmaskin. Nu finns en minirigg för användning tillsammans med minigrävare. Miniriggen underlättar arbetet och förbättrar arbetsmiljön. Power Tools visar miniriggen på MaskinExpo, som hålls på Stoxa den 23-25 maj.

– Många kunder har efterfrågat en mindre rigg för att slippa stå och borra för hand. Alternativen på marknaden idag är både för dyra och för stora för våra kunder, som ofta använder sig av minigrävare samt handhållna borrmaskiner, berättar Malin Bengtsson på Power Tools.

Miniriggen är anpassad för grävare från 1,5 till 6 ton.

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
Kläder med miljödeklaration

Kläder med miljödeklaration

Den 1 september lanserar arbetsklädestillverkaren Fristads världens första klädkollektion med miljövarudeklarationen EPD.

Vägtrafiken i juli

Vägtrafiken i juli

Under juli 2019 omkom 22 personer och skadades 1 265 personer i vägtrafiken.

Fler artiklar