Produktnyheter

Vägvinnande släntklippare

kbzrafytfkrqnrma0oy7

Tid är pengar, så för den som underhåller vägslänter är Släntklipparen PA 5054 Versi från McConnel rena sparbössan. Släntklipparen är utrustad med det nya EDS-systemet, Easy Drive System. Det gör att klipphuvudet följer markens kontur och ger möjligheter att arbeta i hastigheter upp till 18 km/h. G Alexandersson premiärvisar släntklipparen på årets MaskinExpo, den 23-25 maj.

PA 5054 Versi är en kraftfull, frontmonterad släntklippare. Sidoförskjutning och rotator möjliggör arbete på både vänster och höger sida, framåt och bakåt. Räckvidden är 5 meter och klippbredden 1,2 meter.

Även i övrigt är det en välutrustad klippare, med proportionalstyrd joystick, oljekylare och hydrauliskt påkörningsskydd.

Specifikationer | PA 5054 Versi

  • Vikt: 1.071 kg
  • Effekt: 54 hk
  • Oljetank: 110 liter
  • Hydraulik: Fristående kugghjulspump
  • Fäste: 3-punkt
  • Traktoreffekt: Minimum 75 hk
  • Traktorvikt: Minimum 4.500 kg

www.abg-alex.com