ANNONS

T500R shear-balerAndersen Contractor AB är nu återförsäljare av skrothanteringsmaskiner från Idromec. Idromec har tillverkat pressar och pressklippar i 40 år. De är kända för sin höga kvalitet, mångsidighet och stora produktionskapacitet. Genom att målmedvetet utveckla innovativa produkter fortsätter Idromec sin tradition att producera kostnadseffektiva lösningar för skrothantering.

– Vi har sedan tidigare ett brett produktprogram på skrotsidan. Att vi nu representerar Idromec gör oss ännu starkare inom denna sektor. Deras produkter håller en erkänt bra kvalitet och vi ser med tillförsikt fram emot vårt samarbete, säger Svend M Andersen, vd på Andersen Contractor.

T506SLKK shear-baler

Andersen Contractor erbjuder ett komplett sortiment av såväl mobila som stationära maskiner från Idromec. Automatiska arbetscykler och stora möjligheter att anpassa maskinen efter behov medger hög produktivitet i alla lägen. Det finns tre olika typer av pressar med maskinvikt på 9-44 ton och kapacitet på upp till 30 ton per timme. Det finns hela sex olika typer av pressklippar med maskinvikt på 38-210 ton och kapacitet på upp till 43 ton per timme.