Produktnyheter

Axalta ser fram emot Automässan

axalta_131204
Axaltas tre lackvarumärken Cromax® (tidigare känt som DuPont Refinish), Spies Hecker och Standox kommer alla att vara på plats i Axaltas monter B01:19 / B01:20.
Automässan 2014 i Göteborg är Nordens största mötesplats för servicemarknaden och kommer nästa år att hållas den 15-18 januari. Den populära mässan för fordons- och verkstadsbranschen är nu ännu bredare, eftersom de ledande lackleverantörerna kommer att vara representerade för första gången på länge, detta på grund av stor efterfrågan från mässbesökare.
Axalta Coating Systems är en ledande leverantör av våt- och pulverlacker till bil-, transport- och den allmänna industrin, samt speciella arkitekt- och inredningskunder. Under Axaltas paraply kommer nu dessa tre lackvarumärken – Cromax®, Spies Hecker och Standox – att finnas samlade i monter B01:19 / B01:20. Man kommer att ha spännande föreläsare under dagarna som tar upp ämnen som är av intresse för verkstadsägare, bilindustrin och verkstäder och alla andra som eftersträvar produktivitet i sitt dagliga arbete.
I montern finns Cromax®, nu under sitt nya namn, med sin nya logo och visuella identitet. Det nya varumärkesnamnet Cromax® lanserades den 24 september i år och man kommer i Göteborg att visa upp att Cromax® handlar om mer än redan välkända produktiva lacksystem, man kan också erbjuda dynamiska lösningar för företags- och marknadsföringsstöd samt praktiska och effektiva innovationer.
Mats Edlund som ansvarar för Cromax® Norden säger: ”Vi känner att Automässan är ett perfekt tillfälle för oss att marknadsföra vårt nya företagsnamn Axalta Coating Systems och att vi samtidigt kan lansera vårt nya varumärke Cromax®”.
Du möter även Spies Hecker, som med lång erfarenhet av innovativa lacksystem, fokus på lackeringsprocessen och personlig service kan erbjuda effektiva kundlösningar.
Michael Ebner, Country Business Manager Spies Hecker Scandinavia, säger: “Förutom att möta våra befintliga och nya kunder på lack- och skadeverkstäder, ser vi fram emot möten med alla de parter i branschen som är berörda av snabb och effektiv skadelackering, t.ex. bilimportörer, försäkringsbolagens representanter och plåtverkstäder utan egen lack. Vi önskar er varmt välkomna till vår monter!”.
Den tredje utställaren i Axaltas monter är Standox, som är det största av Axaltas varumärken på den svenska marknaden. Standox fokuserar sina aktiviteter på såväl eftermarknaden som bilindustrin, genom att vara en av få aktörer som har ett godkännande som leverantör till de flesta bilmärkena. Genom sin process One Visit Application har Standox ett av marknadens snabbaste lackeringssystem. One Visit Application skapar förutsättningar för ökad produktivitet och lägre kostnader.
Kenneth Gullstrand, Country Business Manager Standox Scandinavia, säger: ”Vi ser verkligen fram emot att vara tillbaka på Automässan 2014 för att möta både gamla och nya kunder, samt övriga intressenter i branschen.”
Mässarrangörerna är övertygade om att 2014 års mässa kommer att bli en succé och ser fram emot att ta emot besökare från hela Norden.
“Även om vi inte är där ännu, så får Automässan en inriktning allt mer lik vår förebild, världens största mässa för servicemarknaden – tyska Automechanika”, berättar Carmen Brüning, projektledare för Automässan.
Axalta Coating Systems med de tre varumärkena Cromax®, SpiesHecker och Standox ser fram emot att diskutera produkter, teknologier och tjänster med kunder och kollegor i januari och välkomnar alla inom branschen som strävar efter att öka sin produktivitet i sprutboxen och på verkstadsgolvet.