Nyhet

Reservdelar tryggade till nya Saab-bilar

Nevs har säkrat reservdelsförsörjningen för de nya Saab-bilarna i ett avtalat samarbete med Orio AB, fd Saab Automobile Parts AB. Det tryggar nu de nya Saabkundernas tillgång till reservdelar och service.

Det handlar om ett globalt distributionsavtal som garanterar att reservdelar även för de nyproducerade Saab 9-3 i Nevs anläggning i Trollhättan finns att beställa via Orio AB. Service, reparationer och garantiåtgärder för Nevs tillverkade Saab-bilar hänvisar Nevs till de sedan tidigare etablerade Saab Service Centers.
– Det här gör att alla våra nya Saabägare kan vara trygga med att det långsiktigt kommer att finnas både reservdelar och service hos de redan etablerade Saab-serviceverkstäderna. Både Orio AB och Nevs är glada över att kunna knyta starkare band mellan oss, eftersom det ger alla Saabägare en bra service, säger Jonas Hernqvist, Nevs sälj- och marknadschef.
www.saabcars.com