Produktnyheter

Bluetooth-mottagare för stereo och radio

Dewalt lanserar en ny kompakt enhet för att trådlöst strömma ljud. Dewalt DCR002 Bluetooth-mottagare har utformats för att möjliggöra trådlös ljuduppspelning från användarens mobila enhet med hjälp av användarvänlig Bluetooth-teknik.

  • Kompatibel med stereo/radio med 3,5 mm AUX-ingång
  • Enkel knapp för att koppla ihop mottagaren med en Bluetooth®-aktiverad ljudspelare (t.ex. läsplatta eller smartphone)
  • Litiumjon-batteri ger hel dags gångtid
  • Laddas via mikro-USB
  • Robust design

Vid anslutning till ett ljudsystem kan DCR002 synkroniseras med en mobil enhet på ett avstånd upp till cirka 30 meter beroende på antalet hinder och reflekterande ytor inom området. Endast en smartphone eller surfplatta kan anslutas åt gången. Ljudet styrs av den mobila enheten. När ett inkommande samtal tas emot på en mobiltelefon, pausar Bluetooth-mottagaren automatiskt ljudströmmen under samtalet.

Bluetooth-mottagare DCR002 har 30 dagars nöjd-kund-garanti.

www.dewalt.se