En tuffing till radio

En tuffing till radio

Kanonbra ljud, app-styrning och oslagbart lång batteritid. Dewalts nya radio, TSTAK Connect Radio & Charger, är en riktig tuffing som är både IP-klassad och vädersäkrad.

Att kunna lyssna på radio och musik när man jobbar är nästan ett måste för många. Därför har Dewalt nu tagit fram en kraftfull och kompakt kvalitetsradio för både utomhus- och inomhusbruk. Självklart är den toppmodern och gjord för musikstreaming och anpassad både till DAB och FM, dvs digital internetradio och traditionell FM-radio. Det betyder att man via en app i mobilen enkelt kan byta kanal, lyssna på poddar eller växla mellan sin låtlista på Spotify och favoritprogrammet på radio.

Nya TSTAK Connect Radio & Charger är dessutom kompatibel med Dewaltss superstarka verktygsbatteri 54V XR vilket ger extra lång speltid. Radion kan även kopplas till elnätet eller användas tillsammans med Dewalts andra batterier 10.8V och 18 V vilket ger maximal flexibilitet.

En extra bonus när radion körs på el är att den då också fungerar som laddare för alla Dewalts batterier och för mobila enheter med USB-port. Det här är alltså en riktigt komplett och mångsidig produkt och som radio är den överlägsen alla andra radioapparater framtagna för arbetsmiljö. Ljudupplevelsen är garanterat maximal med kristallklart ljud tack vare hela sex högtalare varav två så kallade subwoofers. Det gör den perfekt för bullriga miljöer.

Som namnet antyder är TSTAK Connect Radio också anpassad till Dewalts stapelbara förvaringssystem TSTAK™ och kan staplas på övriga enheter med verktygs- och förvaringslådor. Det gör det enkelt att ha all utrustning samlad och smidigt att flytta med sig. Den är extra slagtålig och IP54-klassad
mot damm och väta. Missa inte heller det smarta, väderskyddade facket där man kan förvara batteri, adapter, mobiltelefon etc. Cirkapris 2 600 kr.

Dewalt

Aktuellt

ELKO blir mustaschbärare

ELKO blir mustaschbärare

Elko följer upp förra årets succéinsamling till förmån för cancerforskningen genom att i år helhjärtat stödja Mustaschkampen. Förra årets insamling...

Nya spridarmodeller

Nya spridarmodeller

Till kommande vintersäsong har Hilltip lanserat tre nya spridarmodeller, det utökade sortimentet täcker nu ett större omfång av fordon...

Scania släpper ny 13-liters etanolmotor

Scania släpper ny 13-liters etanolmotor

Lastbilstillverkaren Scania kommer nu med en ny 13-liters etanolmotor för nästa generations lastbilar. Parallellt fortsätter kemi- och biodrivmedelsföretaget SEKAB...

Sopvals för grävmaskiner

Sopvals för grävmaskiner

YstaMaskiner lanserar nu en ny modell sopvals SV150 för grävmaskiner eller liknande bärare. Sopvalsen kommer att ha Zick Zack...

Nya generationens lastväxlare

Nya generationens lastväxlare

Hiab, en del av Cargotec,  introducerar nu den nya generationens lastväxlare, Multilift Ultima, med flera innovationer som är först...

Fler artiklar