Ntex öppnar sin första terminal i Norge

Ntex öppnar sin första terminal i Norge

I början av mars öppnade Ntex den första egna terminalen i Norge. Belägen i Vinterbro, strax söder om Oslo, har den en kapacitet på 3 500 kvm för terminal- och lagerverksamhet.

– Nu kan vi säkra en bättre kvalitet på det vi gör i Norge och vara mer flexibla gentemot våra kunder, berättar Andreas Hoel Nikolic, managing director på Ntex i Norge.

Tidigare har Ntex i Norge tagit hjälp av en underleverantör som hanterat terminalverksamheten. Nu kommer arbetet med omlastning och tredjepartslogistik istället skötas i egen regi. Terminalen har sex portar med en yta på 3 500 kvm och kapacitet till lagring av 2 500 pallplatser.

Till skillnad från tidigare ligger kontor och lager nu på samma plats, vilket gör det lättare att få en känsla för verksamhetens olika led. Idag har Ntex i Norge 20 anställda och en förväntad omsättning på 75 miljoner NOK under 2015. Den nya terminalen gör det möjligt att på sikt utöka verksamheten.

– Vi har anställt tre nya medarbetare vid uppstarten och planerar att rekrytera ytterligare två-tre personer inom en relativt snar framtid, säger Andreas Hoel Nikolic.

Ntex

Läs också

Freja rustar för framtiden

Freja rustar för framtiden

Under 2018 gjorde transport- och logistikföretagen Freja en stor investering och flyttade kontor och lager till Jönköping.

Aktuellt

ANNONS ▼
Årets bilsäljare 2019

Årets bilsäljare 2019

Erik Widelund från Torvalla Bil fick på Motorgalan 2019 motta priset som årets bilsäljare 2019.

Swisha hos Bilprovningen

Swisha hos Bilprovningen

Efter en framgångsrik pilot har nu Swish integrerats i kassan på samtliga Bilprovningens 100 stationer.

Petzl öppnar nordiskt kontor

Petzl öppnar nordiskt kontor

Petzl, världsledande inom bl a säkerhetsutrustning och pannlampor, växer i Norden och öppnar nu kontor i Stockholm.

Så kollar du däcken

Så kollar du däcken

Här några tips om vad man bör tänka på vid däckbyte eller köp av begagnad bil.

Fler artiklar