Kortnyheter

Ett års extra garanti

Från och med den 1:a september 2015 erbjuder engcon ett års extra garanti på alla nya tiltrotatorer.

Enligt Sten Strömgren, informationsansvarig på engcon så har utvecklingen av Generation 2, de senaste tiltrotatorerna från engcon medfört ett så markant kliv framåt såväl tekniskt som kvalitetsmässigt, att beslutet om ett extra års garanti aldrig har varit något som företaget tvekat att genomföra.

– Ja, det är helt riktigt och nu när vi snart har hela serien av Generation 2 tiltrotatorer färdiga, så är det dags att införa det extra året fortsätter Sten Strömgren.

Sten Strömgren förtydligar samtidigt att erbjudandet om det extra garanti-året även gäller den tidigare generationen tiltrotatorer, så länge de är sålda som nya produkter efter den 1:a september 2015.

– Det extra årets garanti är också ett led i att erbjuda våra kunder bättre service, ökad lönsamhet och en ökad trygghet med våra produkter meddelar Sten Strömgren.

Likt fordons och maskinindustrin har engcon beslutat att villkora det extra årets garanti med några punkter gällande en serviceplan som måste uppfyllas.

– Vi vet av erfarenhet att en produkt som servas regelbundet ger ett mervärde för användaren som undviker onödiga stillestånd, livslängden förlängs samt att produkten betingar ett högre värde vid en eventuell försäljning, avslutar Sten Strömgren som hänvisar till engcons hemsida för mer information om det extra garanti-året.

www.engcon.com