Produktnyheter

Smart verktyg för sönderdragna gängor

Trött på rostiga, sönderdragna gängor som kräver både slipmaskin och fil för att bulten ska ”ta”? Kala AB, lanserar nu en lösning på problemet.
Uniburr sätts lätt fast på skruvdragaren. Tryck den konformade enheten mot den skadade skruven/bulten, oavsett om den sitter på en bromstrumma eller maskin/motor. Kör igång och några ögonblick senare är gängorna som nya igen. Bulten/muttern vrids på hur smidigt som helst! Så lättarbetad är Uniburr att du till och med kan hålla en skadad skruv/bult i handen och med verktygets hjälp enkelt och snabbt skapa nya gängor. Uniburr kan användas i olika dimensioner från 8 mm till 19 mm och bör ha en given plats i varje välsorterad verktygslåda – inte minst hos alla däck- och bilverkstäder. Pris 695 kronor exklusive moms.

Kala AB