Mobila lösningar för en enklare vardag

Mobila lösningar för en enklare vardag

Abkati vidareutvecklar hela tiden sitt sortiment och kan nu erbjuda sina kunder produkter som förenklar vardagen för  yrkeschaufförer. Detta tillsammans med Dometic,  en av de ledande aktörerna inom komfortprodukter för yrkesfordon under varumärket Waeco.

Waeco har funnits i över fyrtio år och har hela tiden fokuserat på kvalitet, snabb produktutveckling och ett brett produktsortiment, vilket har gett dem en mycket stark position på marknaden. Ett axplock produkter Abkati har tagit upp är slitstarka mikrovågsugnar och kylboxar som tål rejäla vibrationer, kaffebryggare och vattenkokare som snabbt ger varm dryck, backvideosystem för ökad säkerhet och pålitliga omvandlare.

ABKATI 

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
Nu är nya Toyota RAV4 här

Nu är nya Toyota RAV4 här

Nyutvecklad fyrhjulsdrift, supereffektiv elhybridteknik och helt ny plattform – nu är nya Toyota RAV4 här!

Fler artiklar