Mobila lösningar för en enklare vardag

Mobila lösningar för en enklare vardag

Abkati vidareutvecklar hela tiden sitt sortiment och kan nu erbjuda sina kunder produkter som förenklar vardagen för  yrkeschaufförer. Detta tillsammans med Dometic,  en av de ledande aktörerna inom komfortprodukter för yrkesfordon under varumärket Waeco.

Waeco har funnits i över fyrtio år och har hela tiden fokuserat på kvalitet, snabb produktutveckling och ett brett produktsortiment, vilket har gett dem en mycket stark position på marknaden. Ett axplock produkter Abkati har tagit upp är slitstarka mikrovågsugnar och kylboxar som tål rejäla vibrationer, kaffebryggare och vattenkokare som snabbt ger varm dryck, backvideosystem för ökad säkerhet och pålitliga omvandlare.

ABKATI 

Läs också

Aktuellt

Skogsbranschen kraftsamlar

Skogsbranschen kraftsamlar

Komatsu Forest och den svenska skogsbranschen kraftsamlar nu i ett unikt projekt för ett skonsammare skogsbruk.

ANNONS ▼
Årets Säkerhetsinitiativ 2018

Årets Säkerhetsinitiativ 2018

När timmerbilen inte gick att stanna styrde Lars Göran Söderqvist över den tvååriga flickan. Det räddade hennes liv.

Nya Hitachi ZW330-6

Nya Hitachi ZW330-6

Hitachi har lanserat den senaste modellen av Hitachis 30 tons hjullastare ZW330-6, som nu är beställningsbar även till...

Fler artiklar