Produktnyheter

Nyhet! – Integrerat positions- och blixtljus i BriodLights X-Flash

Foto: ABKATI

Designmässigt ger BriodLights nyaste nyhet X-Flash LED extraljus skäl för sitt namn med det integrerade positionsljuset och blixtljuset som har formen av ett X. I detta extraljus har man inte nöjt sig med att integrera enbart positionsljus, utan det finns även varningsljus. Använd med fördel BriodLights X-Flash tillsammans med andra godkända varningsljus på ditt fordon. Dessutom krävs ingen extra installation av extraljuset via blixtljusrelä.

– Vi har sett att fordonsbelysning med flera inbyggda funktioner är något som efterfrågas av våra kunder. Därför är vi väldigt glada och stolta över att kunna lansera vårt nya extraljus där vi integrerat både positionsljus och varningsljus, till ett så pass slagkraftigt pris som X-Flash faktiskt har, säger Henrik Fransson, produktchef BriodLights.

– Dessutom är lampan riktigt snygg, vi tror att X-Flash kommer att uppskattas av våra användare av många anledningar.

De senaste åren har det blivit allt mer vanligt att extrabelysning levereras med en boostfunktion som gör att lampans ljusstyrka kraftigt höjs med en enkel manöver. Något som kan vara guld värt när man kör i mörker på otrafikerade vägar. X-Flash är BriodLights första extraljus med boost-funktion. I sitt standardläge levererar X-Flash 6000 uppmätta lumen som ger 1 lux vid 650 m. Med boost-funktionen aktiv genererar samma lampa hela 8400 lumen!

Driving Beam-ljusbilden sägs vara en favorit bland användarna då ljusbilden är både bred och lång och därmed passar de flesta typer av körning. Ljuset sprids dessutom jämt och behagligt. Med en färgtemperatur på 5000 K är ljuset optimalt för ögat då man varken bländas eller upplever det för mörkt.

 

 

Källa: ABKATI