Nyhet

Abkati anställer ny försäljningschef

Abkatis nya försäljningschef Mats Ågren tillträder 11 april 2022.

Abkati rekryterar Mats Ågren som ny försäljningschef. Mats har en lång erfarenhet från branschen och kommer närmast från rollen som Key Account Manager på Strands.

Från och med 11 april tar Mats Ågren över ansvaret som försäljningschef på Abkati. Mats kommer närmast från Strands där han har jobbat som Key Account Manager sedan 2011. Mats har gedigen erfarenhet av att sälja fordonstillbehör, belysning och andra produkter från tidigare anställningar inom branschen.

Abkatis VD Johan Johnsson är glad över nyförvärvet:

– Mats Ågren har arbetat länge i branschen. Han har stor kunskap om vårt produktsegment och känner väl till vår kundkrets. Jag är övertygad om att han är ett starkt tillskott i vår säljorganisation och att hans engagemang tillsammans med stora branschkunskap kommer bidra till Abkatis fortsatta tillväxt och utveckling.

Även tillträdande försäljningschef Mats Ågren är nöjd över att bli en del av Abkatis säljorganisation:

–  Abkati är en väldigt stark aktör på marknaden och ett välkänt namn inom branschen. Jag ser mycket fram emot att få bli en del av Abkatis utveckling framåt och bidra med mina kunskaper och erfarenheter för att fortsätta bygga på och stärka säljorganisationen.

 

 

Källa: Abkati