Nyhet

Bilhallen i Sundsvall inleder samarbete med Dekra

Bilhallen i Sundsvall, som är auktoriserad återförsäljare för Kia och Mitsubishi inleder samarbete med Dekra för opartiska kvalitetskontroller för sin verkstad.

– Med en neutral partner så får vi raka besked om vår verksamhet. Därmed kan vi enkelt och tydligt styra vårt kvalitetsarbete för kundens bästa, säger Kent Viklander, Verkstadschef Bilhallen i Sundsvall. Bilhallen i Sundsvall gör nu en stor satsning med flytt till nya lokaler och då vill vi få med Dekra från start med sitt oberoende och sina erkända tjänster. Det känns bra för oss inför framtiden, menar
Hans Johansson, servicemarknadschef Bilhallen i Sundsvall.

– Vi uppskattar verkligen det ökade intresset fler och fler verkstäder runt om i landet visar för våra tjänster. Bilhallen i Sundsvall erbjuds nu samma möjligheter att säkra och utveckla sin servicemarknad som för våra övriga samarbetspartners. Vårt DVK passar oavsett det är en liten eller stor verkstad eller en märkesverkstad som fri verkstad, avslutar Frank Schubert, vd Dekra Quality Management AB.

Dekra erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjuds till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.

DEKRA Quality Management AB

Bilden: Från vänster Joakim Heed, regiontekniker Dekra, Hans Johansson, servicemarknadschef och Kent Viklander verkstadschef Bilhallen. Foto/Källa: Dekra.