Lätthanterlig däckomläggare

Lätthanterlig däckomläggare

Beissbarth har tagit fram en lätthanterlig däckomläggare med laserpunktsinställning. MS 900 gör det enkelt att byta UHP- (ultra high pressure) och RFT- (round flat tire) däck, vilka är vanligt förekommande på bilar idag. MS 900 finns i flera olika utföranden och är Volkswagen- och BMW-godkänd.

”Vi lanserade och demonstrerade maskinen på Automässan i Göteborg i januari och den väckte stort intresse bland besökarna”, säger Sven Berglund, produktchef på KGK.

I och med att MS 900 har laserpunktsinställning så minimeras risken för fälgskador vid däckbyte. Dessutom har maskinen centrumlås vilket, förutom att minimera risken för fälgskador, också gör det smidigare att utföra däckbytet.

Ytterligare fördelar är att denna däckmaskin hanteras med en joystick och är utrustad med en däckslyft, vilket innebär att den är skonsam även för mekanikerna.

KGK är exklusiv distributör av Beissbarth i Sverige. Produkten finns att beställa på www.autokatalogen.se. Kontakta produktchef Sven Berglund vid frågor.

KGK

Läs också

Årets leverantör 2017

Årets leverantör 2017

När Lesjöfors Automotive AB fick utmärkelsen Supplier of the Year 2016 lovade försäljningschefen Christer Stark att man skulle jobba...

Aktuellt

Skogsbranschen kraftsamlar

Skogsbranschen kraftsamlar

Komatsu Forest och den svenska skogsbranschen kraftsamlar nu i ett unikt projekt för ett skonsammare skogsbruk.

ANNONS ▼
Årets Säkerhetsinitiativ 2018

Årets Säkerhetsinitiativ 2018

När timmerbilen inte gick att stanna styrde Lars Göran Söderqvist över den tvååriga flickan. Det räddade hennes liv.

Nya Hitachi ZW330-6

Nya Hitachi ZW330-6

Hitachi har lanserat den senaste modellen av Hitachis 30 tons hjullastare ZW330-6, som nu är beställningsbar även till...

Fler artiklar