Produktnyheter

Ny serie arbetsbelysning

Abkati lanserar nu en ny serie arbetsbelysning från ABL: ABL ST2000. Det är en vidareutveckling av den klassiska ABL 500-serien där ST2000 ger större flexibilitet med fler val av material i linsen samt val av tre olika ljusbilder. En nyhet är ljusbilden FLA, flood asymmetrisk, som ger mer närljus utan att tappa längd eller bredd.

Arbetslampan har dessutom ett mindre djup än sin föregångare SHD2000, vilket förenklar applikationer i trånga utrymmen. Den håller lika hög kvalitet med inbyggd DT-kontakt, avisningsfunktion vid glaslins samt har tätningsklass IP68 och IP69K. ST2000 har OE-kvalitet och är REACH-, RoHS- och ADR-godkänd. Dessutom har lampan hela 5 års garanti!

ABL är en stark aktör som med sina högkvalitativa LED-serier befäst en ledande position inom arbetsbelysning. All tillverkning av arbetslamporna sker under noggrant kontrollerade förhållanden i egen fabrik i Frankrike. I och med lanseringen av ST2000 tar ABL ännu ett steg för riktigt bra arbetsbelysning anpassad efter verkliga förhållanden.

Abkati AB