Ny hemsida ”Nordic Edition” – webbshop för färdigkonfigurerade lastbilar

Ny hemsida ”Nordic Edition” – webbshop för färdigkonfigurerade lastbilar

Nu lanserar Nordic Truckcenter sin hemsida ¨Nordic Edition¨. Hemsidan är utformad likt en webbshop med färdigkonfigurerade lastbilar för alla transportbehov. Syftet med hemsidan är att kunden enkelt ska kunna välja en lastbil med färdig månadskostnad som är redo för omgående leverans. Med Nordic Edition erbjuds kompletta bilar med påbyggnationer inom olika segment, allt från en 7,5 tons distributionsbil till en 36 tons kranväxlare.

Nordic Edition hemsidan är nu lanserad i Sverige och kommer inom kort också vara tillgänglig i Finland respektive Norge. Syftet med hemsidan är att skapa enkelhet och på ett effektivt sätt visa upp tillgängliga lagerbilar och på så sätt underlätta för kunden när det är dags att köpa en ny DAF. Tidigare har kunden haft möjligheten att konfigurera sin lastbil på Nordic Truckcenters hemsida med hjälp av ett befintligt konfigurationsverktyg, men nu utökas möjligheterna och det blir enkelt att välja en nyckelfärdig lastbil för omgående leverans.

På Nordic Edition hemsidan finns det hela 18st lastbilar med färdigt månadspris som är anpassade för alla möjliga transportbehov. På hemsidan hittar vi bland annat lastbilar som är lämpade för fjärrtransporter, stadsdistribution och anläggningstransporter. Gemensamt för alla lastbilar är att de är standardutrustade med telematikprogrammet DAF Connect, där 36 månaders tjänster ingår fritt. Programmet ger åkerierna information om var lastbilarna befinner sig, aktuell bränsleförbrukning och vilka avstånd som lastbilarna rullar. Ingår gör också 3 års garanti och möjligheten till attraktiva service – och finansieringslösningar erbjuds därtill.

-Med lanseringen av hemsidan hoppas vi på Nordic Truckcenter att fler kunder ska få möjligheten att enkelt hitta en nyckelfärdig DAF som passar deras transportbehov och som dessutom kan levereras omgående. Detta är ytterligare ett steg för oss i den rådande digitaliseringen av branschen, säger Tomas Gustavsson, COO på Nordic Truckcenter.

Mer information hittar du på Nordic Truckcenter & Nordic Edition

Foto/Källa: Nordic Truckcenter

Läs också

Nordic Truckcenter storsatsar

Nordic Truckcenter storsatsar

DAFs expansion i Sverige och Norden fortsätter med oförminskad hastighet. Nordic Truck­center, som är generalagent för DAF i Norden,...

Aktuellt

Best Transport fortsätter expandera

Best Transport fortsätter expandera

Best Transport förvärvar Pilotene Transport AS och rycker därmed allt närmare målsättningen att bli marknadsledande på snabba transporter i Norden.

ANNONS ▼
Vägtrafiken i april

Vägtrafiken i april

Under april 2019 omkom 17 personer och 1 224 personer skadades i vägtrafiken.

Se upp för piratkopierade bildelar

Se upp för piratkopierade bildelar

Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF) varnar verkstäder och bilägare för att montera in bildelar om ursprunget av delen är okänd.

Abkati satsar för framtiden

Abkati satsar för framtiden

Abkati satsar stort inför framtiden. Ett led i denna satsning är byggnation av nya kontorslokaler och lager.

Fler artiklar