Produktnyheter

Köp skopan via datorn i Engcons webbshop

Foto: Engcon

Tiltrotator-tillverkaren Engcon har öppnat webshop för skopor. Företaget, som är världsledande på marknaden, riktar till en början shopen mot den svenska marknaden. 

– Vi vill erbjuda våra kunder ett lättsamt och enkelt sätt att köpa våra produkter med snabb leverans direkt av tillverkaren. Vi vill öka tillgängligheten av våra skopor och då är det naturligt att vi tar det via internethandel, menar Martin Engström, produktchef på Engcon Group.

Mobil och dator

Martin Engström förklarar att webbshopen är anpassad både för mobil och datoranvändning. Till en början riktar sig shopen enbart mot den svenska marknaden och att den innehåller valda delar av Engcons skopsortiment. För att inte webbshopen ska bli ett slag i luften krävs att Engcon håller vad som lovas och därför har lagret även utökats av dessa webbprodukter.

– Ja, vi startar på den svenska marknaden och det gäller då våra mekaniska redskap som är så pass enkla, att de inte behöver någon support vid försäljningen. Övriga produkter går fortsättningsvis via våra återförsäljare som guidar kunden till rätt konfiguration.

Det är då framför allt tiltrotatorer Martin Engström syftar på, då de kräver exakt rätt anpassning för den maskintyp de ska monteras på.

– Grävmaskinerna är väldigt avancerade och då gäller det att optimera tillbehören därefter. Där är våra återförsäljare en viktig kugge med sina specialkunskaper om just deras maskiner, säger Martin Engström.

Stort utbud av skopor

Engcons webbshop öppnades den 1:a oktober och handel med ett stort utbud av djup/tandskopor, planeringsskopor, kabelskopor, VA-skopor och gallerskopor kan därmed ske omgående.

Shopen hittas via Engcons hemsida alternativt direkt via adressen här.

 

 

Källa: Engcon