Nyhet

DAF expanderar försäljningen i norr

Foto: DAF

Nordic Truckcenter AB och STS Trailerservice utökar nu sitt samarbete i Norrland. Från och med april månad kommer STS Trailerservice ansvara för försäljningen i Luleå, Umeå och Sundsvall, vilket faller naturligt då STS har serviceverkstäder på dessa orter.

– Vi ser fram emot det utökade samarbetet och kommer bistå STS Trailerservice med support för att lyckas med försäljningar av lastbilar, säger Nicklas Sernevall, Försäljningschef på Nordic Truckcenter AB.

STS ser fram emot att utöka samarbetet med NTC i Sverige ytterligare, inte bara med serviceverkstäder utan nu även förstärka DAF försäljningen med två säljresurser i norr.

– Båda våra säljare Torbjörn Bergström och Tony Wahl har sedan länge varit viktiga personer i utvecklingen av samarbetet mellan STS och NTC och känner många DAF kunder väl. Vi vet att det ligger rätt i tiden att börja satsa på försäljning längs norrlandskusten i samband med de stora industrisatsningarna inom den tunga industrin. Vi märker redan en stor efterfrågan av tunga fordon hos våra DAF verkstäder både i Sundsvall, Umeå och Luleå kopplat till de kraftigt ökande gods och varuflödena i norra Sverige, säger Tommy Johnsson som är STS chef för Försäljning, Marknad och Affärsutveckling. .

STS är övertygade om att man kommer att lyckas med att utöka antalet sålda DAF fordon i den norra regionen med god stöttning från deras STS serviceverkstäder och är även övertygad om att det kommer uppskattas av många lokala åkerier och fordonsägare.

– STS är inne i en stark expansionsfas och avser fortsätta öka servicegraden till kunderna och tillgänglighet på marknaden tillsammans med NTC, säger Tommy Johnsson och avslutar med att förklara att det nu är dags för marknadens bästa lastbilar och vinnare av Årets lastbil både 2022 och 2023 att komma ut på Norrlands vägar. Något som de verkligen ser framemot.

 

Källa: Nordic Truckcenter