DAF XF har utsetts till ”Fleet Truck of the Year”

DAF XF har utsetts till ”Fleet Truck of the Year”

För andra året i rad har DAF XF utsetts till ”Fleet Truck of the Year” vid prestigefyllda Motor Transport Awards. Utmärkelsen är den tredje vinsten på fem år för XF-serien. Det är nittonde gången DAF vinner utmärkelsen sedan den introducerades vid de första Motor Transport Awards 1986.

Juryn för ”Fleet Truck of the Year” består av inflytelserika åkare, vilket gör utmärkelsen till en av de viktigaste utmärkelserna inom den brittiska transportsektorn. DAF XF lovordades för sin ”utmärkta valuta för pengarna, de bästa reservsystemen och den goda förarkomforten”. Dessutom lyfte man fram DAF XF:s utmärkta bränsleprestanda, den goda tillgången till reservdelar och de låga underhållskostnaderna.

Marknadsledande drifttid

Utmärkelsen är ett ytterligare bevis på att XF tack vare sin marknadsledande bränsleekonomi och drifttid är den lastbil för tunga transporter som många ledande åkare föredrar. Förarna lovordar den oöverträffade komforten i hytten, med den bästa sängen i klassen, den utmärkta körställningen och det oöverträffade utrymmet.

XF uppfyller alla krav

”Utmärkelsen understryker vad vi redan visste: vår XF är det bästa svaret för alla åkare som vill ha den bästa lastbilen för långa distanser och tunga transporter”, sade Richard Zink, marknadsföringschef och styrelseledamot på DAF Trucks. ”Vårt flaggskepp uppfyller alla krav för alla slags företag – tillförlitlighet, effektivitet, förarkomfort – med stöd av det största och bästa återförsäljarnätet och den största och bästa eftermarknadsservicen i lastbilsbranschen.”

DAF Trucks N.V.– ett dotterbolag inom det amerikanska PACCAR Inc., en av världens största tillverkare av tunga lastbilar – är en ledande tillverkare av lätta, medeltunga och tunga lastbilar. DAF erbjuder ett komplett sortiment av drag- och lastbilar, för att kunna erbjuda rätt fordon för varje transporttillämpning. DAF är också en ledande leverantör av tjänster: MultiSupport reparations- och underhållsavtal, finansiella tjänster från PACCAR Financial och en förstklassig reservdelsservice genom PACCAR Parts. Dessutom utvecklar och tillverkar DAF komponenter som axlar och motorer för bussar och karosstillverkare över hela världen. DAF Trucks N.V. har produktionsanläggningar i Eindhoven i Nederländerna, Westerlo i Belgien, Leyland i Storbritannien och Ponta Grossa i Brasilien och 1 100 återförsäljare och serviceställen inom och utanför Europa.

Läs också

DAF utökar sortimentet

DAF utökar sortimentet

De nya produkterna är ett led i arbetet med att utöka sortimentet av anläggningsfordon anpassade för den nordiska marknaden.

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar