Nya LED-extraljus som förenar teknik med design

Nya LED-extraljus som förenar teknik med design

På årets stora branschmässa Elmia Lastbil lanserar Abkati NBB Alpha 225 LED och NBB Alpha 175 LED – LED-extraljus som kombinerar förstklassig teknik med design utöver det vanliga.

NBB står för Nordisk Bilbelysning och är med sitt svenska ursprung utvecklade för just vårt klimat och våra vägar. Genom åren har många varianter kommit ut där halogen- och xenonlamporna blivit stilsäkra klassiker på marknaden. Nu kommer ett nytt tillskott i klassen när ABKATI kan presentera LED-extraljusen NBB Alpha 225 LED och NBB Alpha 175 LED.

NBB Alpha 225 LED och NBB Alpha 175 LED har som första extraljus integrerat världsledande teknik med sin unika, klassiska design. Med en jämn ljusspridning runt och framför fordonet ökar säkerheten i vintermörkret när faror på och längs med vägen upptäcks i god tid. Högeffektsdioderna och den avancerade friformsreflektorn ger en räckvidd om upp till 1 lux på 550 m med en enda lampa. NBB Alpha 225 LED och NBB Alpha 175 LED finns med ljusbild i både pencil och fjärr och gör det enkelt att kombinera efter smak och behov.

Dessa nya NBB Alpha LED-extraljus står ut i mängden med sin karakteristiska, släta friformsreflektor och E-godkända positionsljus. Med sin stilrena, klassiska design utmärker sig NBB och blir det där lilla extra som skiljer ut sig från mängden. Det råder ingen tvekan om att det är NBB som är avsändare för dessa kvalitetsljus.

– LED extraljus har formligen exploderat på marknaden de senaste åren. Det har dock varit svårt att hitta lampor som verkligen håller kvaliteten både vad gäller ljusprestanda och hållbarhet. Därför är vi väldigt stolta att nu introducera NBB Alpha LED extraljus som inte bara tickar dessa boxar utan även ligger långt i framkant med sin stilrena design, och det till ett riktigt attraktivt pris! säger Andreas Svensson, ansvarig inköpare Abkati.

Säljstart: Mitten av oktober.

Abkati

Läs också

Ny serie arbetsbelysning

Ny serie arbetsbelysning

Abkati lanserar nu en ny serie arbetsbelysning från ABL: ABL ST2000. Det är en vidareutveckling av den klassiska ABL...

Aktuellt

ANNONS ▼
Årets Djurtransportör 2018

Årets Djurtransportör 2018

Djuromsorg, punktlighet och stort kundfokus gör att Kils Djurtransporter AB har utsetts till Årets Djurtransportör 2018.

Smart trepartssamarbete

Smart trepartssamarbete

I dagarna tecknades ett avtal mellan Pirtek och Smartlift som levererade ännu en lift till Ryds Glas.

Mobil laddningsstation för elbilar

Mobil laddningsstation för elbilar

Volkswagens kommande mobila laddningsstation för eldrivna fordon behöver ingen extern elförsörjning och kan sättas upp där den behövs.

Fler artiklar