Nya LED-extraljus som förenar teknik med design

Nya LED-extraljus som förenar teknik med design

På årets stora branschmässa Elmia Lastbil lanserar Abkati NBB Alpha 225 LED och NBB Alpha 175 LED – LED-extraljus som kombinerar förstklassig teknik med design utöver det vanliga.

NBB står för Nordisk Bilbelysning och är med sitt svenska ursprung utvecklade för just vårt klimat och våra vägar. Genom åren har många varianter kommit ut där halogen- och xenonlamporna blivit stilsäkra klassiker på marknaden. Nu kommer ett nytt tillskott i klassen när ABKATI kan presentera LED-extraljusen NBB Alpha 225 LED och NBB Alpha 175 LED.

NBB Alpha 225 LED och NBB Alpha 175 LED har som första extraljus integrerat världsledande teknik med sin unika, klassiska design. Med en jämn ljusspridning runt och framför fordonet ökar säkerheten i vintermörkret när faror på och längs med vägen upptäcks i god tid. Högeffektsdioderna och den avancerade friformsreflektorn ger en räckvidd om upp till 1 lux på 550 m med en enda lampa. NBB Alpha 225 LED och NBB Alpha 175 LED finns med ljusbild i både pencil och fjärr och gör det enkelt att kombinera efter smak och behov.

Dessa nya NBB Alpha LED-extraljus står ut i mängden med sin karakteristiska, släta friformsreflektor och E-godkända positionsljus. Med sin stilrena, klassiska design utmärker sig NBB och blir det där lilla extra som skiljer ut sig från mängden. Det råder ingen tvekan om att det är NBB som är avsändare för dessa kvalitetsljus.

– LED extraljus har formligen exploderat på marknaden de senaste åren. Det har dock varit svårt att hitta lampor som verkligen håller kvaliteten både vad gäller ljusprestanda och hållbarhet. Därför är vi väldigt stolta att nu introducera NBB Alpha LED extraljus som inte bara tickar dessa boxar utan även ligger långt i framkant med sin stilrena design, och det till ett riktigt attraktivt pris! säger Andreas Svensson, ansvarig inköpare Abkati.

Säljstart: Mitten av oktober.

Abkati

Aktuellt

Övertygande däcktester

Övertygande däcktester

Premiumtillverkaren Hankook tar steget in i den kalla årstiden med tre utmärkta modeller som fått testbetyg över genomsnittet.

Nynas 90 år

Nynas 90 år

När Nynas första raffinaderi togs i bruk i Nynäshamn 1928, var fokus på att förse den svenska marknaden med...

Nya Mitsubishi L200

Nya Mitsubishi L200

Den 17 november är det världspremiär av den nya pickupen Mitsubishi L200 i Bangkok.  I Sverige lanseras bilen hösten...

Fossilfritt transportlaboratorium

Fossilfritt transportlaboratorium

Scanias transportaboratorium används för delar av Scanias interna transportbehov. Från 2018 drivs vagnparken enbart av fossilfria* bränslen eller hybridteknik,...

Spelapp lär ut bioekonomi

Spelapp lär ut bioekonomi

Spelappen Grow Forest har laddats ned 100 000 gånger internationellt. Nu växer spelet ytterligare med nya funktioner för att fortsätta...

Sveriges sista PGR-bil

Sveriges sista PGR-bil

Den sista PGR-bilen med destination Sverige. Efter en omfattande påbyggnation levereras den nu i form av en avancerad brandbil...

Från rosa till blått för Derome

Från rosa till blått för Derome

Under oktober månad färgades alla Deromes virkespaket rosa, till förmån för bröstcancerforskningen. Nu är november här och för att...

Fler artiklar