Ny depåchef i Göteborg för Persson Hyrmaskiner

Ny depåchef i Göteborg för Persson Hyrmaskiner

Persson Hyrmaskiner rekryterar internt när företagets Göteborgsdepå på Ringön får en ny depåchef. I oktober gick Dennis Freding från uthyrare till depåchef.   

– Dennis har helt rätt driv och kompetens för att ta detta klivet. Han har tidigt visat att han förstår våra kunders behov och vikten av att ge excellent service, säger Jens Bergvie, vd på Persson Hyrmaskiner. 

I oktober tillträdde Dennis Freding som ansvarig på Persson Hyrmaskiners depå i Göteborg. Dennis har arbetat på där sedan 2016. Nu har han tagit nästa steg inom företaget.

Vill utveckla depån

Med sig från tidigare arbete inom distribution- och lagerbranschen och sina två år på Persson Hyrmaskiner har Dennis sin fingertoppskänsla för problemlösning, ett stort fokus på teamkänsla och att fortsätta arbetet med att utveckla depån.

– Jag ser fram emot att se till att depån fortfarande växer och tar en ännu större plats bland maskinuthyrningsföretagen. Persson Hyrmaskiner har ett gott rykte i branschen och vi arbetar kontinuerligt med att bredda vårt kontaktnät. Samtidigt fortsätter vi satsningen på att ha de mest nöjda kunderna i branschen, säger Dennis Freding, ny depåchef i Göteborg på Persson Hyrmaskiner.

Göteborgsdepån är en franchise inom Persson Hyrmaskiner som ägs av Tommy Börjesson. Inför chefsbytet får Tommy en ny tjänst inom maskinuthyrningsföretaget men står fortfarande kvar som franchisetagare för Göteborgsdepå

 

Läs också

Utmanare i maskinuthyrningsbranschen

Utmanare i maskinuthyrningsbranschen

Nu inleder maskinuthyrningsföretagen Persson Hyrmaskiner i Västsverige och Herok i Mälardalen ett omfattande samarbete. Nyligen bildade man det gemensamma företaget...

Aktuellt

Skogsbranschen kraftsamlar

Skogsbranschen kraftsamlar

Komatsu Forest och den svenska skogsbranschen kraftsamlar nu i ett unikt projekt för ett skonsammare skogsbruk.

ANNONS ▼
Årets Säkerhetsinitiativ 2018

Årets Säkerhetsinitiativ 2018

När timmerbilen inte gick att stanna styrde Lars Göran Söderqvist över den tvååriga flickan. Det räddade hennes liv.

Nya Hitachi ZW330-6

Nya Hitachi ZW330-6

Hitachi har lanserat den senaste modellen av Hitachis 30 tons hjullastare ZW330-6, som nu är beställningsbar även till...

Fler artiklar