Kortnyheter

Fullständig garanti på bilar under fyra år

Foto: Nordic Truckcenter.

Nu har varje DAF First Choice lastbil som är yngre än fyra år en fullständig tillverkargaranti som standard, utan körsträckebegränsning. Det är unikt på marknaden och illustrerar DAFs status som ledande i branschen.

DAF First Choice är kvalitetsgarantin som DAF ger lastbilar som är så gott som nya. De här DAF-lastbilarna är yngre än fem år gamla, har inte mer än 600 000 kilometer på mätaren och ser ut som nya. De har även en fullt dokumenterad servicehistorik. Dessutom har First Choice-lastbilarna genomgått fler än 200 kontroller för att säkerställa att de är i toppskick och att de kan leverera maximal tillförlitlighet – vilket leder till optimal drifttid.

Fullständig tillverkargaranti som standard

DAF First Choice-lastbilar som är yngre än fyra år gamla levereras nu som standard med en 12-månaders fullständig tillverkargaranti. First Choice-lastbilar som är mellan fyra och fem år gamla levereras med 12 månaders garanti på drivlinan.

”Att tillhandahålla en fullständig tillverkargaranti som standard för en begagnad lastbil är unikt på marknaden”, säger Marty van den Dungen, försäljningschef på DAF Used Trucks. ”Vi kan bara garantera det eftersom DAF levererar oöverträffad kvalitet. En First Choice-lastbil är verkligen lika bra som en ny. Dessutom är DAFs Euro 6-lastbilar inte bara mer effektiva än någonsin tidigare. De nya ägarna drar också nytta av det faktum att lastbilarna är välkomna i lågutsläppszoner som introduceras i olika europeiska städer, industriområden och hamnar.”

DAF MultiSupport

Alla First Choice-lastbilar erbjuds också fördelaktiga reparations- och underhållskontrakt via DAF MultiSupport.