Nyhet

Hüllert Maskin förstärker säljteamet i norra Stockholm

Hüllert Maskin välkomnar Robbie Wessel till säljteamet.

Robbie Wessel axlar uppgiften som säljare för Merlo teleskoplastare i norra Stockholm.

Under februari har Robbie Wessel, 30 år gammal anslutit till Hüllert Maskins säljteam och kommer ansvara för försäljningen av Merlo teleskoplastare i norra Stockholm. Robbie har tidigare erfarenhet från uthyrningsbranschen och även som maskinsäljare under de senaste fyra åren. Nu är det Merlo teleskoplastare som gäller för Robbie och hans maskinvana och erfarenhet från branschen kommer bli en tillgång för Merlo-kunderna i hans område.

”Jag ser fram emot att vara en del av Hüllert Maskin och att representera ett starkt märke ute på marknaden. Det som är spännande med just maskinbranschen är att man får träffa mycket olika människor och bygga starka relationer med sina kunder”, säger Robbie.

 

 

Källa Hüllert Maskin