Produktnyheter

Husqvarna klär även de yngre – Ny kollektion för barn

Foto: Husqvarna

Nu lanserar Husqvarna en klädkollektion för barn. Det är slitstarka och bekväma utomhuskläder som är tillverkade för att hålla länge. Kollektionen är könsneutral och finns i storlekar från ett till tio år.

Husqvarna utökar nu sitt klädsortiment Xplorer med en barnkollektion. Kläderna är designade för att vara hållbara, både vad gäller livslängd och val av hållbara material som återvunna polyestrar från återanvända PET-flaskor, ekologisk bomull eller naturgummi. Kläderna har även lång livslängd så att de kan föras vidare till yngre syskon, vänner eller släktingar.

Xplorer Kids-kollektionen innehåller fleecejacka, ryggsäck, gummistövlar och mössa.

Alla produkter börjar säljas under andra halvan av 2022 och finns där Husqvarna-kunderna redan handlar, nämligen hos Husqvarnas återförsäljare och nätbutiker.

Foto: Husqvarna