Nyhet

ABS Wheels expanderar – Ny anläggning i Uppsala

Foto: ABS Wheels

Den första mars slås dörrarna upp till en helt ny anläggning i Fyrislund, Uppsala.

Ett nytt Shoow room är inrett med över 120 olika aluminiumfälgar och i den 1600 kvadratmeter stora lokalen ska ABS Wheels erbjuda tjänster som däckservice och däckhotell.

ABS Wheels grundades för drygt 22 år sedan och har haft sitt säte i Sigtuna kommun sedan starten. Nyligen förvärvades ett nytt hög-lager i Rosersberg och anläggningen i Uppsala blir den första utanför kommungränsen.

– Etableringen i Uppsala är en del av vår expansionsstrategi. Fysiska butiker ger oss en möjlighet att nå ut till en bredare publik och erbjuda våra kunder möjligheten att se och uppleva våra produkter.
Fysisk närvaro och kortare ledtider är ett bra komplement till vår online shop, berättar Andie Lahdo VD ABS Wheels.

Den nya anläggningen som är belägen på Gnistagatan 9 kommer att sysselsätta fem heltidsanställda och tre säsongsanställda.

– Vi är väldigt glada över att kunna öppna i Uppsala, efter att länge ha letat efter den perfekta lokalen för oss i området.
Fyrislund är en spännande och pulserande knutpunkt i Uppsala, och med den nya anliggningen förstärker vi ytterligare vår närvaro i Uppsala stad för att kunna erbjuda våra kunder högsta service och ett inspirerande kvalitetsutbud av däck och fälgar, avslutar Richard Krogius butiksansvarig ABS Wheels.