Nyhet

Load Up North i Boden även 2024

Årets publiksuccé med över 7000 besökare, stort intresse från utställare och Norrbottens affärsmöjligheter är några av skälen till att Load Up North hålls i Boden även 2024.
– Affärsmöjligheterna i norra Sverige är i det närmaste obegränsade under överskådlig framtid för alla samhällsbyggare och stort fokus ligger på utvecklingen i Norrbotten, säger Jonas Dahlberg, vd på Nolia som arrangerar mässan.

Load Up North 2023 blev den mest lyckade hittills med storpublik, mängder med utställare och stora affärsmöjligheter för såväl utställare som för företagare och entreprenörer på besök på mässan.

– Att vara på mässan som utställare eller besökare ger enorma möjligheter till nya och utvecklade affärer på en av de hetaste regionerna i Europa, säger Jonas Dahlberg, vd på Nolia som arrangerar mässan.

Flera av de kommande utställarna bekräftar denna bild.

– Vi märker hur norra Sverige växer på flera fronter och att våra kunder är inblandade i många och stora infrastrukturprojekt. Load Up North är ju på hemmaplan och då är det extra viktigt att vara på plats. Jag ser fram emot att få visa upp bland annat vår nya app och uppdaterade tiltrotatorer, säger Mattias Fahlander, försäljningschef Sverige på Rototilt.


Swecon lyfter också vikten av att vara på plats på mässan.

– Load Up North är fortsatt en mycket viktig mötesplats för Swecon och våra kunder. Vi är geografiskt starka med en hög lokal närvaro i regionen och dessutom marknadsledande, vilket innebär att det är viktigt att vi finns på plats i Boden och visar upp de senaste nyheterna för våra kunder, säger Erik Sandlund, försäljningschef Swecon region norr.

Men det är inte bara affärerna som ligger i fokus på mässan. Även för de som vill visa upp sin verksamhet och sig som arbetsgivare finns stora möjligheter.

– Grön omställning är en viktig fråga för oss, men för oss är den sociala hållbarheten minst lika viktig. Det är något som ligger oss närmast hjärtat. Vi vill ta vara på den generation som växer upp nu och leda in i vår bransch där det finns ett stort behov av att stärka upp arbetskraften. Load Up North är för oss en viktig mötesplats på hemmaplan där vi kan nå ut och få visa vem vi är och vad vi gör, säger Mattias Kjellin, ägare av Team Kjellin.

Källa och foto: Nolia AB