Den 28-29 september anordnade Hylast AB för andra året i rad mässan Hylastdagarna i sina egna lokaler i Jordbro Företagspark, söder och Stockholm. Det bjöds på hamburgare och tävlades i rallysimulator. För barnen fanns Assistancekårens elektriska lådbilar på plats. Bland de cirka 20 utställarna fanns Volvo Truck Center som visade upp nya Volvo FH. Staffare AB hade både Huddig och New Hollands maskinprogram på plats för provkörning. Övriga utställare var bland annat engcon, Mählers, Vianor, JOAB, Hinz Palfinger, Hiab, Sörling, ATA och House of Martens. Det var ett mycket lyckat event med cirka 600 besökare. Flera av utställarna har redan bokat plats till nästa års Hylastdagara.

Fler bilder från mässan finns på Hylasts Facebooksida.

det finns fler på vår Facebooksida. http://www.facebook.com/HYLAST?ref=ts