Kortnyheter

Ny marknadschef för Komatsu Forest

Timo Ylänen är ny marknadschef för Komatsu Forest. Timo tar över ansvaret efter Toshiya Yasukawa som går i pension nästa vår. Timo Ylänen är 47 år och kommer från Tammerfors i Finland. Han har bred internationell erfarenhet från skogsmaskinbranschen. Närmast kommer han från tjänsten som verkställande direktör för Komatsu Forests finska dotterbolag Komatsu Forest Oy. Innan dess var han ansvarig för John Deeres globala försäljning för att sedan ansvara för deras europeiska återförsäljare.

– Det här jobbet är ett drömjobb för mig, säger Timo Ylänen. Att återigen få arbeta på den globala marknaden är en utmaning som jag verkligen ser fram emot.
Efter tre år som vd för det finska dotterbolaget Komatsu Forest Oy flyttar han nu till huvudkontoret i Umeå och tar genom sitt huvudansvar för Komatsu Forests globala marknadsföring klivet in i företagsledningen.

logo
Redaktionen